LL-104: Lars Laird Iversen og uenighetsfellesskapet

Skal vi alle være enige? Hvem skal være enige? Hvem har definisjonsmakten? Kan vi ha en skole hvor vi ikke alle mener det samme? Kan skolen være et uenighetsfellesskap i steden? Lars Laird Iversen, religionssosiolog ved Menighetsfakultetet, har definert dette begrepet og vi snakker sammen om skolen som et uenighetsfellesskap.

Lenke til episoden på Soundcloud
Lenke til episoden på iTunes
Lenke til episoden på Spotify


Interessante lenker relatert til episoden:

Lars Laird Iversen hos Menighetsfakultetet

Lars Laird Iversen hos Verdidebatt

Morgenbladet: Folkekirkens nasjonale slagside

Bok: Uenighetsfellesskap

Mitt intervju med Bjørnar Østerhus Dahle

Mitt intervju med Espen Helgesen

Mitt intervju med Iyad El-Baghdadi

Mitt intervju med Jørgen Frydnes

Mitt intervju med Tone Sørfonn Moe

Mitt intervju med Tora Kildehaug

Mitt intervju med Gunnar Ekeløve-Slydal

Mitt intervju med Nyskolen

Mitt intervju med Agathe Waage