LL-183: Skrunes, Hagesæther og Kvam om kristne friskoler

Hvem er egentlig elevene på kristne friskoler? Er det bare kristne elever? Finnes det forskjeller mellom disse skolene? Hva er i så fall forskjellene? Hva er forskjellen mellom disse og den offentlige skolen? og hvorfor velger noen disse skolene fremfor den offentlige skolen? Jeg snakker med professor emerita Gunhild Hagesæther, professor emeritus Njål Skrunes og tidligere NLA-rektor Bjarne Kvam om de kristne friskolene i Norge og hva vi vet om dem.

Intervjuet på Soundcloud
Intervjuet i iTunes
Intervjuet på Spotify

Gunhild Hagesæther hos NLA Høgskolen

Bjarne Kvam hos NLA Høgskolen

Njål Skrunes hos NLA Høgskolen


Bok: Kristne grunnskoler


Mitt intervju med Marie von der Lippe

Mitt intervju med Jane Skjoldli

Mitt intervju med Ingunn Marie Eriksen

Mitt intervju med Lars Laird Iversen

Mitt intervju med Ingvill Thorson Plesner

Mitt intervju med Jørg Arne Jørgensen

Mitt intervju med Ida Lindtveit Røse

Mitt intervju med Øyvind Andre Fosse

Mitt intervju med Sissel Undheim

Mitt intervju med Inge Andersland

En kommentar om “LL-183: Skrunes, Hagesæther og Kvam om kristne friskoler”

Legg igjen en kommentar