LL-95: Hva vet vi om kristne friskoler?

Hva vet vi egentlig om kristne friskoler? Hva er forskjellene mellom dem og fra dem til offentlige skoler? Hvilke fag og emner finner vi forskjellene i? Hva tenker de om danning? Jeg snakker med Øyvind Andre Fosse, stipendiat og lærerutdanner ved NLA i Bergen. Vi snakker om forskjellige sider ved de kristne friskolene.

Lenke til episoden på Soundcloud
Lenke til episoden på iTunes
Lenke til episoden på Spotify


Interessante lenker relatert til episoden:

Øyvind Andre Fosse hos NLA

NLA Høgskulen

Kristne Friskolers Forbund

DELK

NLA Høgskulen: Danning i kristne friskoler

Vårt Land: Barn fikk helvetesangst – kirke beklager for andre gang

NRK: Antall kristne friskoler doblet på sju år – nå skal det bli enda flere

Mitt intervju med Ingvill Thorson Plesner

Mitt intervju med friskolen Gann

Mitt intervju med Didrik Søderlind

Mitt intervju med Humanistskolen

Mitt intervju med Ida Lindtveit Røse

Mitt intervju med Ivar Braut

Mitt intervju med Halvor Nordhaug