Om

Lektor Lomsdalens innfall er en norsk, ofte skolerelatert, podkast som kommer ut cirka en gang i uken. Podkasten har som mål å ha en stor spennvidde i temaer. Enten det dreier seg om seksåringene i skolene, skolegudstjenester, seksualitetsundervisning, skolens utvikling, feminisme, politiske spørsmål. Kort sagt, interessante samtaler med interessante mennesker. Målet er en god samtale hvor personen jeg snakker med får trukket de lange linjene. Podkasten er i hovedsak en skolepodkast, og en av få skolepodkaster med et bredt perspektiv i Norge. Formatet er intervjuer på 30-60 minutter hver til annenhver uke som blir publisert via vanlige podkastkanaler som Soundcloud og iTunes.

Bak podkasten står Christian Lomsdalen – lektor, småbarnsfar, og aktivist, og nå ganske tydelig en podkaster, bosatt i Bergen. Alltid engasjert og med varierte interesser er det mye forskjellig som blir en del av denne podkasten og som jeg kan holde foredrag om. Det er med andre ord mulig å hente meg inn til å holde foredrag om mange forskjellige tema.

Podkasten slik den er i dag trenger bidrag utenifra for å kunne utvikle seg videre. Det er nødvendig med mer midler til markedsføring og til innkjøp av nytt utstyr. Det er også nødvendig å bruke noe mer penger på intervjureiser – ikke alle interessante skolemennesker bor i Bergen. Det er ikke et mål om at podkasten skal gå i pluss, men litt mindre i minus ville vært veldig fint. Det er med andre ord mulig å ta kontakt med forslag om samarbeid på dette planet. For å ha det juridiske i orden med tanke på både foredragsvirksomhet og reklamering på podkasten har jeg registrert et enkeltpersonsforetak i Enhetsregisteret med organisasjonsnummer 920 712 312, Lektor Lomsdalen. Så ta kontakt om du har et godt forslag. Hvis du har tanker om hvem jeg skal intervjue så blir jeg veldig glad for tips.

Personlig nettside: Lomsdalen.im
Tekstsamling: MineInnfall.no
Sosiale media: LinkedIn, Twitter, Facebook

Kontaktinformasjon:
Telefon: 93083015
E-post: christian@lektorlomsdalen.no