Abonnér

Det finnes mange måter å abonnere på Lektor Lomsdalens innfall. Du kan velge å følge facebooksiden til podkasten, men da må du jo selv gå inn for å høre på hver enkelt episode. Lettere er det nok å bruke Spotify, iTunes Podcast, Soundcloud-appen, eller en standard podkastapp via RSS. Fordelen med dette er at du får levert nye episoder rett ned på din dings of choice.

Spotify
Du kan nå lyttte til og abonnere på podkasten i Spotify. Det er med andre ord svært enkelt å få tak i nye og gamle episoder med Lektor Lomsdalens innfall så lenge du har et abonnement der. Søk opp “Lektor Lomsdalens innfall” i appen eller i programmet, og for å abonnere trykker du på “Follow”.

Du finner også Lektor Lomsdalens innfall på Spotify ved å følge denne lenken: Spotify: Lektor Lomsdalen.

Apple iTunes og Apple Podkaster
iTunes Podcast er den podkastappen som følger med iPad, iPod eller iPhone når du kjøper den, men du kan også der velge å bruke andre apper. Denne podkastappen er lett å bruke og er godt integrert med iOS. Søk opp “Lektor Lomsdalens innfall”, trykk på en av episodene eller på selve podkasten, og trykk på “abonner”. Det er alt. Trykk gjerne på logoen ved siden av eller skann den med QR-kode-skanner.

Gi meg gjerne også en stjernemarkering i iTunes. På den måten blir podkasten anbefalt til nye lyttere, og enda flere får gleden av å høre innfallene mine.

Soundcloud
Soundcloudappen er tilgjengelig for både Android og iOS, uten at det er nevneverdige forskjeller her. Man kan også bruke Soundcloud via Sonos, nettleseren og på andre dingsbomser. Samtidig er man i denne appen låst til podkaster som bruker Soundcloud som distribisjonskanal. Selv bruker jeg denne varianten til å høre på podkaster som Aftenpodden på Sonoshøytalerne mine hjemme.

Enten man bruker Soundcloud via app eller via nettsiden så søker man på “Lektor Lomsdalens innfall” og trykker på “abonner” når riktig alternativ dukker opp. Trykk gjerne på bildet ved siden av for å komme til Lektor Lomsdalen på Soundcloud.

TuneIn
Om du bruker TuneIn så finner du Lektor Lomsdalens innfall der enkelt og greit ved å søke den opp i appen eller på nettsiden. Du kan også finne Lektor Lomsdalens innfall via TuneIn i bilen din, på Sonosen din eller mange andre lignende innebygde plattformer.

BeyondPod, Podcast Addict, og andre podkastapper med søkefunksjon
BeyondPod og Podcast Addict er to av mange podkastapper til Android, men er mine favoritter. Som mange podkastapper har de en funksjon for å søke opp podkaster fra mange forskjellige kilder. Velg “add feed”, søk opp “Lektor Lomsdalens innfall” og trykk “Subscribe”. Det vil kunne være annen tekst i forskjellige apper og fremgangsmåten vil kunne variere, men prinsippet vil være nogenlunde likt. Om denne metoden ikke fungerer så se neste punkt om RSS-metoden.

Player.FM
Podkasten er tilgjengelig via Player.FM. Her kan podkasten høres i app på flere plattformer og via nettsidene. Det er også mulig å abonnere i denne spilleren. Her er en direktelenke til Lektor Lomsdalens innfall på Player.FM.

Podkastapper som krever RSS-metoden
I apper som krever RSS eller hvor det av forskjellige grunner ikke er mulig å søke opp podkasten så er det RSS-strømmer som gjelder. Dette kjenner du antagelig til fra før av om du må benytte deg av denne metoden. I tilfellet du ikke kjenner til dette så velger du å legge til en ny podkast, ny strøm, new feed eller lignende. I adressefeltet skriver du inn eller kopierer inn adressen nedenfor. Følg deretter instruksjonene som eventuelt dukker opp.

RSS-adressen er: http://feeds.soundcloud.com/users/soundcloud:users:43670937/sounds.rss


Gi meg gjerne beskjed om dette ikke fungerer så kan jeg se om jeg kan få hjulpet deg.