LL-526: Johan Eriksson om muslimske friskoler i Sverige

Hva vet vi om de muslimske friskolene i Sverige? Hvordan fungerer egentlig dette og hvilke utfordringer ser man i tilknytning til disse skolene? Hva innebærer det at man også har denne varianten av religiøse friskoler? I Norge så finnes det ingen muslimske friskoler mens det stadig vekk åpnes nye kristne friskoler, hva trenger vi å vite om hva som skjer over grensen? Jeg snakker med Johan Eriksson, doktorgradsstipendiat ved Umeå universitet i Sverige.

Intervjuet på Spotify
Intervjuet på Soundcloud
Intervjuet på Apple Podkaster

Johan Eriksson hos Umeå Universitet


Christer Mattson sine publikasjoner

Bok: Countering Extremism in British Schools?

New York Times: The Trojan Horse Affair


Mitt intervju med Marianne Hafnor Bøe

Mitt intervju med Iyad El-Baghdadi

Mitt intervju med Øyvind Andre Fosse

Mitt intervju med Skrunes, Hagesæther og Kvam

Mitt intervju med Solveig Moldrheim

Mitt intervju med Steinar Bøyum

Mitt intervju med Emma Arneback og Jan Jämte

Mitt intervju med Tore Bjørgo

Mitt andre intervju med Claudia Lenz

Mitt intervju med Martin Meggele Sjøen

Lektor Lomsdalens innfall på sosiale media:
Instagram: @lektorlomsdalen
Twitter: @lektorlomsdalen
Bluesky: @lomsdalen.bsky.social
Mastodon: @Lomsdalen@oslo.town
Facebookside: Lektor Lomsdalen
Facebookgruppe: Lektor Lomsdalens innfall


Abonnér på podkasten:

AcastApple PodcastsGoogle PodcastsCastBoxiTunesRSSSoundCloudSpotifyTuneIniHeartRadio


Denne podkastepisoden er reklamestøttet:
Denne podkastepisoden er produsert med støtte fra Fagbokforlaget og inneholder derfor reklame for en av produktene fra eller tjenestene til Fagbokforlaget. Les mer om reklame på Lektor Lomsdalens innfall her.

En kommentar om “LL-526: Johan Eriksson om muslimske friskoler i Sverige”

Legg igjen en kommentar