LL-21: Arne Osland om UWC, dialog og uformell læring

Jeg snakker med Arne Osland fra UWC skolen i Norge, UWC Red Cross Nordic. For en tidligere utvekslingsstudent som meg så er dette nær den ultimate skoleformen – kanskje det kan beskrives som folkehøyskole blandet med IB-linjen og utveksling. Alt på en gang. Vi snakker om hvordan det er å drive en slik skole, målsetningene, dialogarbeidet som elevene læres opp til og mer. Om jeg ikke hadde lyst til å skulle ha gått på slik skole fra før av, så fikk jeg det nå.

Lenke til episoden på Soundcloud
Lenke til episoden på iTunes
Lenke til episoden på Spotify


Interessante lenker relatert til episoden:

UWC

UWC Norge

UWC Red Cross Nordic

TEDxUWCRCN 2017

Arne Osland på TEDxNHH

Arne Osland på Lærerbloggen: Å bevege verden gjennom utdanning

UWC får støtte over statsbudsjettet

Mitt intervju med Nyskolen i Oslo

Mitt intervju med Roar Ulvestad

Mitt intervju med Marie von der Lippe

Christian Lomsdalen er lektor, småbarnsfar og alltid engasjert. Ateist, feminist og humanist, og nå også podkaster.

Author Socials Følg meg på sosiale media

35 Comments on LL-21: Arne Osland om UWC, dialog og uformell læring

What do you think?

Note: Your email address will not be published

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>