LL-246: Yvonne Wang om religionsdialog i KRLE-faget

I hvilken grad skal vi drive med religionsdialog i KRLE-faget, og hvordan kan vi drive med det? Hva bør vi ha tenkt på før vi gjør det? Kan vi la elevene drive med religionsdialog i klasserommet? Eller skal de få kjennskap til dette på andre måter? Jeg snakker med Yvonne Wang, førsteamanuensis ved Høgskulen på Vestlandet, om religionsdialogens plass inn i KRLE-faget.

Intervjuet på Soundcloud
Intervjuet på Spotify
Intervjuet på Apple Podkaster

Yvonne Wang hos HVL


Mitt andre intervju med Inge Andersland

Mitt første intervju med Inge Andersland

Mitt intervju med Trine Anker

Mitt intervju med Sissel Undheim

Mitt intervju med Ingvill Thorson Plesner

Mitt intervju med Marie von der Lippe


Lektor Lomsdalens innfall på sosiale media:
Instagram: @lektorlomsdalen
Twitter: @lektorlomsdalen
Bluesky: @lomsdalen.bsky.social
Mastodon: @Lomsdalen@oslo.town
Facebookside: Lektor Lomsdalen
Facebookgruppe: Lektor Lomsdalens innfall

3 kommentarer om “LL-246: Yvonne Wang om religionsdialog i KRLE-faget”

Legg igjen en kommentar