LL-204: Andrine Bruland om skolen for de som ikke passer inn

Psykolog Andrine Bruland skrev i januar et leserinnlegg om gutta som heller burde få jobb fremfor å gå på skolen. Jeg tok meg en prat med henne om elevene som ikke helt passer inn i skolesystemet slik det er i dag og hva vi kan gjøre for å disse. Vi snakker om mestring, om tilpasset opplæring, og om systemene rundt.

Intervjuet på Soundcloud
Intervjuet iTunes/Podkaster
Intervjuet på Spotify

Bergens Tidende: La gutta jobbe!


Mitt intervju med Gunnar Aakvaag

Mitt intervju med Sigrun Aasland

Mitt intervju med Geir Ertzgaard

Mitt intervju med Ove Østerlie

Mitt intervju med Robin Dale Oen

Mitt intervju med Hanne Steen

Mitt intervju med Kjell Horn

Mitt intervju med Gunnar Østgaard

Mitt intervju med Tjalve Madsen

Mitt intervju med Baste Bruarøy

Mitt intervju med Kristoffer Vogt