LL-226: Heidi Wittrup Djup om elever i sorg

Hvordan skal vi som lærere og skole møter elever i sorg? Elever som har mistet den første (eller tiende) kjæresten, har foreldre som skiller seg, mistet venner, eller at en nær eller fjern person har dødd fra dem. Eller alle de andre grunnene som kan føre til at elevene er i sorg. Jeg snakker med psykologspesialist Heidi Wittrup Djup, daglig leder ved Klinikk for Krisepsykologi, om skolens møte med disse elevene. Heidi har erfaring fra temaet som profesjonell, men også som en av disse elevene.

Intervjuet på Spotify
Intervjuet på Soundcloud
Intervjuet i iTunes/Podkaster

Heidi Wittrup Djup hos Klinikk for Krisepsykologi

Klinikk for Krisepsykologi


Utdanningsnytt: En fjortenårings sorg og skolens betydning

Bergensavisen: En ung jentes sorg og skolens betydning

Norsk Psykolog Forening: Menneskerettigheter i alle kanaler

Dagbladet: Å møte det vanskelige alene

Bergens Tidende: Smerten ingen vil se


Mitt intervju med Arne Holte

Mitt intervju med Julie Riise

Mitt intervju med Katrine Vellesen Løken

Mitt intervju med Jorunn Lokøy

Mitt intervju med Per Einar Binder

Mitt intervju med Trude Havik

Mitt intervju med Arne Klyve

Mitt intervju med Camilla Hagevold

Mitt intervju med Peder Haug

Mitt intervju med Ole Jacob Madsen

Mitt intervju med Andrine Bruland

Mitt intervju med skoleproffene fra Forandringsfabrikken