LL-198: Forandringsfabrikken og skoleproffene om Timen Livet

Hvordan kan vi sørge for at elevene får snakket om de tingene som er viktige for dem og hvordan skaper vi trygghet i klassen? Hva innebærer det at livsmestring blir et viktigere tema i norsk skole med fagfornyelsen? Jeg snakker med proffvarmer Nina Frøkedal fra Forandringsfabrikken, lærer Janicke Walde Torvund fra Kronstad skole, og skoleproffene Caroline Rørnes og Victoria Johannesen om Timen Livet. Vi snakker om hva det er, hvorfor og hvordan det kan fungere, og hvilket verdisyn som ligger til grunn for dette opplegget.

Intervjuet på Spotify
Intervjuet i iTunes
Intervjuet på Soundcloud

Forandringsfabrikken

Kronstad skole


Forandringsfabrikken: Timen Livet

Bergens Tidende: Timen om Livet


Mitt intervju med Julie Riise

Mitt intervju med Katrine Vellesen Løken

Mitt intervju med Jorunn Lokøy

Mitt intervju med Per Einar Binder

Mitt intervju med Trude Havik

Mitt intervju med Arne Klyve

Mitt intervju med Camilla Hagevold

Mitt intervju med Peder Haug

Mitt intervju med Ole Jacob Madsen

Mitt intervju med Arne Holte

7 kommentarer om “LL-198: Forandringsfabrikken og skoleproffene om Timen Livet”

  1. Fantastisk interessante intervjuer! Så hyperaktuelle og tankevekkende for en lærer og mor. Dette har jeg leitet etter og nå har jeg funnet det! Har hørt på Dag Nordengen, forandringsfabrikken og om folkehøgskolens pedagogikk, demokratisk pedagogikk. Det styrker meg i min erfaring og tro på at offentlig skole trenger å ta i bruk medbestemmelse og demokrati og vi trenger å ta oss tid til å se eleven og forholde oss til dem på en vennlig og aksepterende måte.
    Fantastisk fine podcaster. Jeg er stum av beundring!

    Svar

Legg igjen en kommentar