LL-169: Debatt om skolepolitikk

Tirsdag 13.08 møttes Arbeiderpartiet, Venstre, Sosialistisk Venstreparti og Høyre på Litteraturhuset i Bergen for å diskutere bergensk skolepolitikk. Hvordan politikken formes i Norges nest-største by gir ringvirkninger langt utenfor byens grenser. Hvilke temaer er viktige og hva skal prioriteres de neste årene, hva skal prioriteres opp og hva skal prioriteres ned? Hvordan jobber vi med mobbing og kapittel 9A i opplæringsloven, og hvordan skal vi sørge for nok ressurser til spesialundervisning og tilpasset opplæring. Hva med leksene og etter- og videreutdanning?

Spørsmålene er mange når skolebyråd Linn Kristin Engø fra Arbeiderpartiet, August Simonsen fra Venstre, Marte Leirvåg fra Høyre, og Camilla Ahamath fra SV møtes til dyst på Litteraturhuset for å diskutere skolepolitikk før valget. Det kan ellers informeres om at Alver på Litteraturhuset var stappfullt, at Elevorganisasjonen og SV stilte sterkt i salen, og at det var mange rektorer og lærere i salen.

For de av dere som ikke er så interessert i Bergens økonomi de siste 20 årene så er det mulig å hoppe cirka 10 minutter fremover så kommer det andre saker.

Debatten var støttet av Utdanningsforbundet Hordaland. Igjen tusen takk til dem for støtten slik at jeg kunne gjennomføre arrangementet.

Intervjuet på Soundcloud
Intervjuet i iTunes
Intervjuet på Spotify

Camilla Ahamath på Twitter

Marte Leirvåg på Twitter

Linn Kristin Engø på Twitter

August Simonsen på Twitter


Utdanningsforbundet Hordaland

Utdanningsforbundet Hordaland på Facebook


Min forrige Livedebatt, fra Hyssingen produksjonsskole


Mitt intervju med Kristin Whitehouse

Mitt intervju med Lisbet Morland

Mitt intervju med Audun Lysbakken

Mitt intervju med Martin Henriksen

Mitt intervju med Cecilie Udberg-Helle

Mitt intervju med Erik Bratholm

Mitt intervju med Kjersti Lien Holte

Mitt intervju med Julie Riise

Mitt intervju med Camilla Hagevold

Mitt intervju med Trude Havik