LL-175: FNB om sin skolepolitikk

Hva vil egentlig Folkeaksjonen NEI til mer bompenger med norsk skole og bergensskolen? Hva vil de prioritere opp og hva vil de prioritere ned? Hva er kampsakene og hjertesakene deres? Mange har lurt på hva denne nykommeren i norsk partiflora mener om andre politikkområder enn samferdsel, her får du et dypdykk i hva de tenker om skole. Jeg snakker med partiets Stian Skare og Christian Rolland og vi snakker om mobbing, dysleksi, mobiltelefoner, skolemat og mere til.

Intervjuet på Soundcloud
Intervjuet i iTunes
Intervjuet på Spotify

Folkeaksjonen NEI til mer bompenger

FNB på Facebook

FNB Bergen på Facebook


Utdanningsnytt: Ekspert: – Få lærerstemmer til bompengemotsanderne

Dagsavisen: Her har et bompengeparti makt


Mitt intervju med Kjersti Lien Holte

Mitt intervju med Sofie Marhaug

Mitt intervju med Lisbet Morland

Mitt intervju med Emil Gadolin

Mitt intervju med Martin Henriksen

Mitt intervju med Camilla Hagevold

Mitt intervju med Øyunn Stokkeland Kåset

Mitt intervju med Håkon Nakkerud Opedal

Mitt intervju med Audun Lysbakken

Mitt intervju med Henrik Asheim

Livepodkasten om bergensk skolepolitikk

En kommentar om “LL-175: FNB om sin skolepolitikk”

Legg igjen en kommentar