LL-171: Håkon Nakkerud Opedal om miljøpartiets ønsker for norsk skole

Hva vil egentlig Miljøpartiet de Grønne med norsk skole? Hva vil de prioritere? Hva skal ut? Hva skal inn? Hva vil de endre av lærernes rammer og skolenes premisser? Jeg snakker med Håkon Nakkerud Opedal, lærerstudent og 5. kandidat og lokallagsleder for MDG i Bergen til valget til høsten. Så hvordan er MDG-skolen?

Intervjuet på Soundcloud
Intervjuet i iTunes
Intervjuet på Spotify

Håkon Nakkerud Opedal hos MDG

Miljøpartiet de Grønne

Skolepolitikken til MDG


Mitt intervju med Kjersti Lien Holte

Mitt intervju med Lisbet Morland

Mitt intervju med Emil Gadolin

Mitt intervju med Martin Henriksen

Mitt intervju med Camilla Hagevold

Mitt intervju med Øyunn Stokkeland Kåset

Mitt intervju med Audun Lysbakken

Mitt intervju med Henrik Asheim

Livepodkasten om bergensk skolepolitikk

5 kommentarer om “LL-171: Håkon Nakkerud Opedal om miljøpartiets ønsker for norsk skole”

Legg igjen en kommentar