LL-128: Martin Henriksen om norsk skole fremover

Hvordan vil norsk skole se ut i fremtiden? Hva med læringsmål og annen målstyring? Hvordan ville dette sett ut om Martin Henriksen og Arbeiderpartiet fikk bestemme? Jeg snakker med Arbeiderpartiets fraksjonsleder i Utdannings- og forskningskomiteen på Stortinget, Martin Henriksen. Vi snakket også om studentenes stipendordning og læreplaner.

Lenke til episoden på Soundcloud
Lenke til episoden på iTunes
Lenke til episoden på Spotify


Martin Henriksen hos Stortinget

Martin Henriksen på Wikipedia

Martin Henriksen på Twitter

APs Utdanningsfraksjon på Stortinget

Utdannings- og forskningskomiteen på Stortinget

Utdanningsnytt: Martin Henriksen (Ap): – Alle bør ha sin egen Malkenes 

Podkast: Frihet, Likhet, Podkast

Mitt intervju med Audun Lysbakken

Mitt intervju med Henrik Asheim

Mitt intervju med Øyunn Stokkeland Kåset

Mitt intervju med Ida Lindtveit Røse

Mitt intervju med Tone Tellevik Dahl

Mitt intervju med Emil Gadolin

Mitt intervju med Simon Malkenes