LL-130: Hege Yvonne Hermansen om læreryrket som profesjon

Denne uken snakker jeg med førsteamanuensis Hege Yvvonne Hermansen fra Universitetet i Oslo om hva det betyr at læreryrket er en profesjon. Hvordan brukes dette både for og i mot læreryrket, hvilke fordeler og hvilke ulemper gir denne betegnelsen. Hva betyr det egentlig?

Lenke til episoden på Soundcloud
Lenke til episoden på iTunes
Lenke til episoden på Spotify

Hege Yvonne Hermansen hos UiO

Mitt intervju med Martin Henriksen
Mitt intervju med Øystein Gilje
Mitt intervju med Fredrik Mørk Røkenes
Mitt intervju med Steinar Bøyum
Mitt intervju med Katrine Vellesen Løken
Mitt intervju med Roar Ulvestad
Mitt intervju med Kjell Horn
Mitt intervju med Gunnar Østgaard

2 kommentarer om “LL-130: Hege Yvonne Hermansen om læreryrket som profesjon”

Legg igjen en kommentar