LL-173: Sofie Marhaug om Rødts skolepolitikk

Hva ønsker Rødt å gjøre med den bergenske skolepolitikken? Hva vil de prioritere opp og hva vil de prioritere ned? Hva skal ut? Jeg snakker med førstekandidat, lærer, og mangeårig medlem av utdanningskomiteen i Bergen bystyre, Sofie Marhaug fra Rødt Bergen om deres skolepolitikk. Vi snakker om SFO, lekser og mere.

Intervjuet på Soundcloud
Intervjuet i iTunes
Intervjuet på Spotify

Sofie Marhaug på Twitter

Sofie Marhaug hos Rødt


Bergensavisen: 98 barn ble kastet ut av SFO

Rødt: Skolepolitikken


Mitt intervju med Kjersti Lien Holte

Mitt intervju med Lisbet Morland

Mitt intervju med Emil Gadolin

Mitt intervju med Martin Henriksen

Mitt intervju med Camilla Hagevold

Mitt intervju med Øyunn Stokkeland Kåset

Mitt intervju med Håkon Nakkerud Opedal

Mitt intervju med Audun Lysbakken

Mitt intervju med Henrik Asheim

Livepodkasten om bergensk skolepolitikk

3 kommentarer om “LL-173: Sofie Marhaug om Rødts skolepolitikk”

Legg igjen en kommentar