LL-496: Willy Aagre om skolens sentrifugalkraft

Hvordan håndterer samfunnet og skolen sosioøkonomiske klasseforskjeller? Hvorfor kan vi snakke om at skolen og samfunnet har en sentrifugalkraft? Hvilken effekt har klassetilhørighet, altså økonomisk klasse, på resultatet og utfallet av skoledeltagelsen for den enkelte? Hvordan kan skolen treffe alle elevene bedre? Jeg snakker med Willy Aagre, professor emeritus i pedagogikk ved Universitetet i Sørøst-Norge, om hans kapittel i boken Skolens Mening.

Intervjuet på Spotify
Intervjuet på Soundcloud
Intervjuet på Apple Podkaster

Willy Aagre hos USN


Bok: Skolens mening


Mitt intervju med Tom Are Trippestad

Mitt intervju med Svein Sjøberg

Mitt første intervju med Roar Ulvestad

Mitt andre intervju med Simon Malkenes

Mitt første intervju med Espen Schaanning

Mitt andre intervju med Espen Schaanning

Mitt intervju med Edvard Befring

Mitt intervju med Gunnar Østgaard

Mitt intervju med Eigil Hole Lønning

Lektor Lomsdalens innfall på sosiale media:
Instagram: @lektorlomsdalen
Twitter: @lektorlomsdalen
Bluesky: @lomsdalen.bsky.social
Mastodon: @Lomsdalen@oslo.town
Facebookside: Lektor Lomsdalen
Facebookgruppe: Lektor Lomsdalens innfall


Abonnér på podkasten:

AcastApple PodcastsGoogle PodcastsCastBoxiTunesRSSSoundCloudSpotifyTuneIniHeartRadio


Denne podkastepisoden er reklamestøttet:
Denne podkastepisoden er produsert med støtte fra Fagbokforlaget og inneholder derfor reklame for en av produktene fra eller tjenestene til Fagbokforlaget. Les mer om reklame på Lektor Lomsdalens innfall her.

3 kommentarer om “LL-496: Willy Aagre om skolens sentrifugalkraft”

Legg igjen en kommentar