LL-232: Helgesen og Dahle om konspirasjonsteorier

Hvordan møter vi elevene når de kommer med konspirasjonsteorier? Hvilke konspirasjonsteorier kommer de med på skolen, og hvorfor akkurat de? Jeg snakker med Bjørnar Østerhus Dahle fra Raftosenteret og Espen Helgesen fra Høgskulen på Vestlandet om konspirasjonsteorier i skolehverdagen.

Intervjuet på Soundcloud
Intervjuet på Spotify
Intervjuet i iTunes/Podkaster

Bjørnar hos Rafto

Espen hos HVL

Espen på Twitter


Artikkel: Med egne øyne: Konspirasjonsforestillinger i og utenfor klasserommet


Mittt intervju med Bjørnar Østerhus Dahle

Mitt første intervju med Espen Helgesen

Mitt andre intervju med Espen Helgesen

Mitt første intervju med Asbjørn Dyrendal

Mitt tredje intervju med Asbjørn Dyrendal

Mitt intervju med Kjetil Braut Simonsen

En kommentar om “LL-232: Helgesen og Dahle om konspirasjonsteorier”

Legg igjen en kommentar