LL-476: Espen Schaanning om skolen og samfunnet

Hvordan henger skolen sammen med samfunnet og hva forventer samfunnet av skolen? Hva er det som gir skolens mening, eller finnes det i det hele tatt noen mening med skolen? Hvilke eksterne faktorer er det som styrer den skolen vi har i dag? Jeg snakker med professor emeritus Espen Schaanning ved Universitetet i Oslo om skolen og samfunnet i denne episoden.

Intervjuet på Spotify
Intervjuet på Soundcloud
Intervjuet på Apple Podkaster

Espen Schaanning hos UiO

Espen Schaanning på Wikipedia


Bok: Skolens mening

Bok: En annerledes skole er mulig


Mitt intervju med Tom Are Trippestad

Mitt intervju med Svein Sjøberg

Mitt første intervju med Roar Ulvestad

Mitt andre intervju med Simon Malkenes

Mitt første intervju med Espen Schaanning

Mitt intervju med Edvard Befring

Mitt intervju med Gunnar Østgaard

Mitt intervju med Eigil Hole Lønning

Lektor Lomsdalens innfall på sosiale media:
Instagram: @lektorlomsdalen
Twitter: @lektorlomsdalen
Bluesky: @lomsdalen.bsky.social
Mastodon: @Lomsdalen@oslo.town
Facebookside: Lektor Lomsdalen
Facebookgruppe: Lektor Lomsdalens innfall


Abonnér på podkasten:

AcastApple PodcastsGoogle PodcastsCastBoxiTunesRSSSoundCloudSpotifyTuneIniHeartRadio


Denne podkastepisoden er reklamestøttet:
Denne podkastepisoden er produsert med støtte fra Fagbokforlaget og inneholder derfor reklame for en av produktene fra eller tjenestene til Fagbokforlaget. Les mer om reklame på Lektor Lomsdalens innfall her.

3 kommentarer om “LL-476: Espen Schaanning om skolen og samfunnet”

Legg igjen en kommentar