Therese Halvorsen Røst om ressurser og sosial utjevning i Mat og Helse-faget

Reprise fra 10. juli 2018.

Mat og helse-faget er nok ikke det faget i skolen som får mest oppmerksomhet. Samtidig er det en av fagene som kan bidra til en mer praktisk avveksling i skolehverdagen og som bidrar med muligheter for å bli klar for den store verden etter skoletiden. Da blir spørsmålet fort, hva er formålet med Mat og Helse-faget, får det nok ressurser, og kan det bidra til sosial utjevning? Jeg snakket i 2018 med Therese Halvorsen Røst som da var ved Nasjonalt senter for Mat, Helse, og Fysisk aktivitet. Dette er en del av Høgskulen på Vestlandet. Vi snakket om faget, og hvordan dette faget kan bidra positivt inn i livene til elevene.

Reprisen på Spotify
Reprisen på Soundcloud
Reprisen på Apple Podkaster

Episoden på podkasten.


Nasjonalt senter for Mat, Helse,og Fysisk aktivitet

MHFA på Facebook

Mat og helse i skolen

Mat- og helsekonferansen 2023: Tverrfaglighet, identitet og kultur


UiB: Fettsyrer som mulig behandling av risikofaktorer for livsstilssykdommer

Utdanning og jobb: Skal styrke de praktiske og estetiske fagene i skolen


Mitt intervju med Ingfrid Veka

Mitt intervju med Eli Kristine Aadland

Mitt intervju med Axel Fjeldavli

Mitt intervju med Geir Kåre Resaland

Lektor Lomsdalens innfall på sosiale media:
Instagram: @lektorlomsdalen
Twitter: @lektorlomsdalen
Bluesky: @lomsdalen.bsky.social
Mastodon: @Lomsdalen@oslo.town
Facebookside: Lektor Lomsdalen
Facebookgruppe: Lektor Lomsdalens innfall


Abonnér på podkasten:

AcastApple PodcastsGoogle PodcastsCastBoxiTunesRSSSoundCloudSpotifyTuneIniHeartRadio


Denne podkastepisoden er reklamestøttet:
Denne podkastepisoden er produsert med støtte fra Fagbokforlaget og inneholder derfor reklame for en av produktene fra eller tjenestene til Fagbokforlaget. Les mer om reklame på Lektor Lomsdalens innfall her.

En kommentar om “Therese Halvorsen Røst om ressurser og sosial utjevning i Mat og Helse-faget”

Legg igjen en kommentar