LL-210: Cecilie Boge om mobbeforskningens historie

Hvordan ser vi på mobbing, de som mobber og de som blir mobbet? Hvordan har dette endret seg over tid? Har det endret seg over tid? Hvor lenge har vi sett på mobbing som et fenomen? Jeg har snakket med Cecilie Boge ved Universitetet i Bergen. Hun har skrevet en doktorgrad om mobbeforskningens historie.

Intervjuet på Soundcloud
Intervjuet i iTunes/Podkaster
Intervjuet på Spotify

Cecilie Boge på UiB


Avhandling: Frå individuell aggresjon til sosiale prosessar: Mobbeforskingas etablering og utvikling i skjeringspunktet mellom vitskap og politikk

Forebygging.no: Mobbeforskingas historie


Mitt intervju med Ingunn Marie Eriksen

Mitt intervju med Kristin Oudmayer

Mitt intervju med Mari-Kristine Morberg

Mitt intervju med Frode Fredriksen

2 kommentarer om “LL-210: Cecilie Boge om mobbeforskningens historie”

Legg igjen en kommentar