LL-236: Erik Lunde om 6-åringene i skolen

Hvordan skal skolehverdagen se ut for de yngste i skolen? Var det riktig å innføre 6-årsreformen og hvordan har skolehverdagen for disse elevene forandret seg siden den gang? Hvordan skal denne skolehverdagen se ut fremover? Jeg har snakket med Erik Lunde, statssekretær i Barne- og familiedepartementet og leder for Kristelig Folkepartis programarbeid frem mot neste stortingsperiode. Han har vært ute og luftet programkomiteens tanker om hvordan 6-åringenes skolehverdag skal bli fremover om de får det som de ønsker. Jeg leser også opp på slutten av episoden noen av tilbakemeldingene jeg har fått på min #TenkeTorsdag-post om “Hva gjør en lærer til en god lærer?”.

Intervjuet på Spotify
Intervjuet på Apple Podkaster
Intervjuet på Soundcloud

Erik Lunde hos KrF

Erik Lunde hos Barne- og Familiedepartementet

Erik Lunde på Wikipedia

Erik Lunde på Twitter

Erik Lunde på Facebook


VG: KrF-forslag: Vil endre dagens førsteklasse til førskoleklasse

Dagsavisen: Gi skolebarna i Oslo leken tilbake

Vårt Land: KrFs programkomité vil endre dagens førsteklasse til førskoleklasse


Mitt intervju med Peder Haug

En kommentar om “LL-236: Erik Lunde om 6-åringene i skolen”

Legg igjen en kommentar