LL-228: Kjetil Evjen og Edelinn Gjerde om operasjonalisering av nye læreplaner

Hvordan skal egentlig lærebokforfatterne tenke når de møter en ny læreplan de skal lage lærebok til? Hvordan skal de forholde seg til de ulike signalene som har blitt sendt ut underveis i arbeidet med fagfornyelsen og hvordan skal man tolke videre og dypere læreplanmål? Hva betyr egentlig det at en skal drive med dybdelæring og at vi har noen tverrfaglige temaer? Hva betyr corona opp i alt dette?

Denne uken på podkasten snakker jeg med Kjetil Evjen fra Universitetet i Bergen og Edelinn Gjerde fra Metis videregående skole om arbeidet med ny lærebok som de har skrevet til Samfunnskunnskap i videregående skole.

Intervjuet på Soundcloud
Intervjuet i iTunes/Podkaster
Intervjuet på Spotify

Kjetil Evjen på Twitter

Kjetil Evjen hos UiB


Mitt første intervju med Erik Aarebrot

Mitt andre intervju med Erik Aarebrot

Mitt intervju med Kjetil Børhaug

Mitt intervju med Julie Ødegaard Borge

Mitt intervju med Nora Mathé

Mitt intervju med Trine Anker

Mitt intervju med Claudia Lenz

2 kommentarer om “LL-228: Kjetil Evjen og Edelinn Gjerde om operasjonalisering av nye læreplaner”

Legg igjen en kommentar