LL-220: Elevorganisasjonen om stengte og nyåpnede skoler

Hva tenker elevene om den situasjonen som norsk har vært i de siste månedene? Hvordan har elevene opplevd det å være på den andre siden av lærernes skjermer og oppgaver? Hva tenker de om oppstarten, busser, sikkerhetsregler, fraværsgrenser og prøvepress nå som vi starter opp igjen? For å finne ut av disse tingene har jeg invitert tilbake Elevorganisasjonen i Vestland ved leder Signe Margarete Krüger Birks og nestleder Sanne Lauritsen Torsvik for å finne ut hva elevene tenker.

Intervjuet på Spotify
Intervjuet på Soundcloud
Intervjuet i iTunes/Podkaster

Elevorganisasjonen i Vestland

Signe Birks på Twitter


Mitt intervju med Agathe Waage

Mitt andre intervju med Agathe Waage

Mitt intervju med Tora Kildehaug

Mitt intervju med Sylvia Lind

Mitt intervju med Elevorganisasjonen og Ungdommens bystyre


Mitt intervju med Melinda Jørgensen

Mitt tredje intervju med Asbjørn Dyrendal

Mitt intervju med Sigrid Isdal og Mari-Kristine Morberg

Mine intervjuer med ulike lærere i krisen, del 1 og del 2

Mitt intervju med Marianne Dahlseng og Marius Chramer i FUG

Mitt andre intervju med Trude Havik

2 kommentarer om “LL-220: Elevorganisasjonen om stengte og nyåpnede skoler”

Legg igjen en kommentar