LL-200: Elevene om skolen vi har og skolen vi bør ha

For å feire episode 200 av podkasten snakker jeg med elevene, for å høre om hvilken skole vi har og hvilken skole vi trenger. Som representanter for elevene snakker jeg med Elevorganisasjonen i Vestland ved leder Signe Margarete Krüger Birks og nestleder Sanne Lauritsen Torsvik og Ungdommens bystyre i Bergen ved ordfører Amalie Halleland og komiteleder Leon Krog Vignal.

Intervjuet på Soundcloud
Intervjuet i iTunes
Intervjuet på Spotify

Ungdommens bystyre

Elevorganisasjonen i Vestland


NOU 2019: 25: Med rett til å mestre

NOU 2019: 23: Ny Opplæringslov

NOU 2019: 3: Nye sjanser – bedre læring

NOU 2015: 8: Fremtidens skole

NOU 2014: 7: Elevenes læring i fremtidens skole


Mitt intervju med Agathe Waage

Mitt andre intervju med Agathe Waage

Mitt intervju med Tora Kildehaug

Mitt intervju med Sylvia Lind

3 kommentarer om “LL-200: Elevene om skolen vi har og skolen vi bør ha”

Legg igjen en kommentar