LL-330: Anita Løyning om Fullføringsreformen og Restaurant- og matfag

Restaurant- og matfag er den videregående linjen som sliter mest med frafall i dagens videregående skole. Hvordan mottas egentlig Fullføringsreformen og Stortingsmelding 21 i den leiren? Jeg snakker med Anita Løyning, leder Foreningen FORM (Foreningen for Opplæringskontorene i Restaurant- og Matfag), om hva hun tenker om Fullføringsreformen ut i fra perspektivet til Restaurant- og matfag. Dette er et kort intervju, og det avsluttende kapittelet for denne gangen i sagaen om fullføringsreformen.

Intervjuet på Spotify
Intervjuet på Soundcloud
Intervjuet på Apple Podkaster

Foreningen FORM (Foreningen for Opplæringskontorene i Restaurant- og Matfag)


Regjeringen: Stortingsmelding 21 (2020/2021)

Regjeringen: NOU 2014: 7 Elevenes læring i fremtidens skole — Et kunnskapsgrunnlag

Regjeringen: NOU 2015: 8 Fremtidens skole — Fornyelse av fag og kompetanser

Regjeringen: NOU 2018: 15 Kvalifisert, forberedt og motivert — Et kunnskapsgrunnlag om struktur og innhold i videregående opplæring

Regjeringen: NOU 2019: 23 Ny opplæringslov

Regjeringen: NOU 2019: 25 Med rett til å mestre — Struktur og innhold i videregående opplæring


Min panelsamtale om fullføringsreformen

Mitt intervju med Tony Burner

Mitt intervju med Assad Nasir

Mitt intervju med Edvard Botterli Udnæs

Mitt intervju med Grethe Melby

Mitt intervju med Espen Berglund

Mitt intervju med Anja Johansen

Mitt andre intervju med Roar Ulvestad

Mitt intervju med Ane Breivik

Mitt intervju med Thomas Nordgård

Mitt intervju med Jan Frode Lindsø


Lektor Lomsdalens innfall på sosiale media:
Instagram: @lektorlomsdalen
Twitter: @lektorlomsdalen
Facebookside: Lektor Lomsdalen
Facebookgruppe: Lektor Lomsdalens innfall


Abonnér på podkasten:

AcastApple PodcastsGoogle PodcastsCastBoxiTunesRSSSoundCloudSpotifyTuneIniHeartRadio


Denne podkastepisoden er reklamestøttet:
Denne podkastepisoden er produsert med støtte fra Cappelen Damm Utdanning og inneholder derfor reklame for en av produktene fra eller tjenestene til Cappelen Damm Utdanning. Les mer om reklame på Lektor Lomsdalens innfall her.


En kommentar om “LL-330: Anita Løyning om Fullføringsreformen og Restaurant- og matfag”

Legg igjen en kommentar