LL-206: Bente Ohnstad om bekymringsmeldinger til barnevernet

Når skal egentlig vi lærere og skolene skrive bekymringsmeldinger til barnevernet? Når kan vi bryte taushetsplikten og hva er kriteriene for dette? Jeg snakker med jurist og førsteamanuensis Bente Ohnstad ved Høgskolen i Innlandet om god og dårlig praksis knyttet til dette i skolen.

Intervjuet på Soundcloud
Intervjuet i iTunes/Podkaster
Intervjuet på Spotify

Bente Ohnstad hos Høgskolen på Innlandet

Bente Ohnstad hos Wikipedia


Juristen: «Meldeplikten til barnevernet tolkes feil»

Bok: Meldeplikt til barnevernet

Forskning.no: Mange bekymringsmeldinger til barnevernet skulle ikke vært sendt


Mitt intervju med Cecilie Udberg-Helle

Mitt intervju med Jørgen Smedsrud

Mitt intervju med Marta Bergo Straume

Mitt intervju med Christian Beck

Mitt intervju med Marta Bergo Straume og Christian Beck