LL-219: Siri Helle om praktiske ferdigheter og skolen

Det norske skolesystemet, antagelig på lik linje med de fleste andre skolesystemer, er rimelig teoretisk, med en tydelig oppvurdering av teoretisk kunnskap. Hva betyr dette for oss og hva kan det gi av mestringsopplevelser for elevene? Agronom og forfatter Siri Helle har skrevet bok praktiske ferdigheter og muligheten til å fikse og bygge ting selv. Vi snakker om praktiske ferdigheter og skolen i dagens episode.

Intervjuet på Soundcloud
Intervjuet på Spotify
Intervjuet i iTunes/Podkaster

Siri Helle på Twitter

Siri Helle hos Samlaget


Bergens Tidende: Skal Noreg lukkast, må vi kome oss ut av teoribobla

NRK: Økologisk skivebom

Bok: Med berre nevane: eit forsvar for praktisk arbeid


Mitt intervju med Geir Ertzgaard

Mitt intervju med Hanne Steen

Min livepodkast fra Hyssingen

Mitt intervju med Kjell Horn

Mitt intervju med Gunnar Østgaard

Mitt intervju med Tjalve Madsen

Mitt intervju med Baste Bruarøy