LL-215: Kristian Bjørkelo om Sex Education

Hvorfor har Netflix-serien “Sex Education” blitt så populær og hvordan fremstiller den egentlig sex? Kan vi tenke oss at dette er en god fremstilling av seksualiteten til ungdommer og unge voksne? Jeg snakker med folklorist, stipendiat, og universitetslektor Kristian Bjørkelo om den populære Netflix-serien, og ser på hva den har, og ikke har, for seg med tanke på å være en del av ungdommens totale seksualitetsundervisning, både i og utenfor skolen.

Intervjuet på Soundcloud
Intervjuet i iTunes/Podkaster
Intervjuet på Spotify

Kristian Bjørkelo hos UiB

Kristian Bjørkelo hos Wikipedia

Kristian Bjørkelo på Twitter


Bok: Ekstremisme

Bok: Gi meg en scene!

Netflix: Sex Education

Netflix: Big Mouth

Universitas: Vibra­tor­fors­keren: – Penisen er et vakkert verktøy


Mitt intervju med Kim Friele

Mitt intervju med Synnøve Jahnsen

Mitt intervju med Marianne Støle-Nielsen

Mitt intervju med Hilde Enger Arntsen

Mitt intervju med Hilde Rodhe Rafto

Mitt intervju med Maria Røsok

Mitt intervju med Hilde Lunde

Mitt intervju med Charlotte Andersen

Mitt intervju med Frode Fredriksen