Sniktitt på Frokostkaffen: Humanists Across Borders i Polen

En sniktitt på Frokostkaffen med Christian Lomsdalen

Krigen i Ukraina har forandret situasjonen i Europa dramatisk og har skapt en flyktningsituasjon det er lenge siden vi har sett maken til. I Norge har det nå kommet en stor mengde flyktninger, men majoriteten kommer naturlig nok til nabolandene. I denne utgaven av Frokostkaffen skal Nina Sankari, nestleder i den polske humanistorganisasjonen Kazimierz Lyszczynski Foundation, snakke med leder av Human-Etisk forbund Christian Lomsdalen om situasjonen de står i. Etter at krigen brøt ut, har de organisert husly, mat og omsorg for sine ukrainske naboer på flukt.

Frokostkaffen med Christian Lomsdalen er en samtaleserie hvor Christian som leder for Human-Etisk Forbund, drikker kaffe og har en samtale med en eller flere personer om et tema som er interessant som humanist og religionsforsker. Samtalen gjennomføres live på Facebook, men blir gjort om til en podkast i ettertid. Tanken er at samtalene varer i opptil 30 minutter og kommer ut en gang i mellom i løpet av året.

Podkastepisoden på Spotify
Podkastepisoden på Soundcloud
Podkastepisoden på Apple Podkaster

Frokostkaffen

Frokostkaffens side hos Human-Etisk Forbund

Den aktuelle podkastepisoden på Frokostkaffen

Humanistleder Christian Lomsdalen på Facebook


Lenker til podkastepisoden:

Nettsiden til Kazimierz Lyszczynski Foundation: https://lyszczynski.com.pl/

Informasjon om Humanists Across Borders: https://lyszczynski.com.pl/index.php/en/2022/03/01/humanists-across-borders-for-ukraine/ 


Podkastepisoden på Frokostkaffen: